Our partners

image

NEXT Systems

NEXT Systems leverer betalingsterminaler og restaurant- og butikkdata-systemer over hele Norge. Bedriften kan levere løsninger både til mindre restauranter og butikker og til større landsdekkende kjeder.

http://www.next-systems.no/
image

DIBS

DIBS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nett. Selskapet startet i 1998 og var da pionerer - i dag er DIBS Nordens ledende betalingsleverandør, representert i 20 land med over 15 000 kunder og har gjennomført over 1 milliard transaksjoner.

http://www.dibs.no
image

PayEx

PayEx har en heldekkende og solid kompetanse på alle former for betalingsløsninger for e-handel, mobile plattformer og fysisk handel. Siden starten i 1972 har bedriften drevet utviklingen i bransjen og er i dag Nordens fremste eksperter på betalinger. PayEx Group er et familieeid konsern med ca. 500 medarbeidere i fire land.

https://www.payex.no
image

PackPartner

PackPartner tilbyr komplette lager- og logistikkløsninger for netthandelsbedrifter. PackPartner har kompetansen, ressursene, lokalitetene og systemene, og skreddersyr løsninger til dine behov.

http://www.packpartner.no
image

Klarna

Klarna tilbyr flere ulike betalingsløsninger og kan være et smart valg for å øke kjøpsprosenten i din nettbutikk. Klarna tilbyr blant annet betaling via faktura, både hel- og delbetalinger.

http://www.klarna.no
image

EnterNett

EnterNett er totalleverandør av IT-tjenester, og tilbyr blant annet installasjon og drift av servere, samt hostingtjenester som webhotell og e-post.

http://www.enternett.no
image

Salgsforum

Salgsforum AS er en kvalitetsleverandør av telemarketingtjenester til bedriftsmarkedet, med en hovedvekt på annonsesalg for magasiner og nettsteder.

http://salgs-forum.no
image

Blå Mediamentor AS

http://www.blaa.com